PUSH

Join Bloglist Cik Kacak !


Hye suma ! arini wawa dapat tag dari eira!

Cik kacak ada:face46: 6 kategori , awak boleh :116:pilih salah satu , kalau x taw nk pilih join ja..
nanti Cik kacak yg pilihkan ! hehehe:face69:

Wawa pon xtw la nk amek kategori mana.. so Cik kacak la yg pilihkan ek ?? hehe

blog comel lote
blog handsome
blog sweet
blog awesome
blog cool
blog PMR , SPM candid

- buat satu entry dengan tittle ' I join bloglist cik Kacak '
- tempek banner kat atas tu dalam entry , nak tempek kat sidebar pun boleh .
*klik banner tu dulu , then right click > copy > paste dekat entry - tak susah kan kan ?
- tag 2 orang blogger lain - pastikan dorang tau .
- tinggalkan link entry yang awok dah buat dekat ruangan comment .
*kalau tinggalkan dekat page Kacak's Blog lagi afdal , senang sikit sebab cik Kacak tau FB awok .

Wawa tag to:
:82:Ainatul
:83:Aya Dayana

Like n Comment ! Thanx ! Datang Lagi :)

2 comments:

cik kacak said...

hyehye , thank you sudi join . HHE ;)

dollylurve said...

@Cik kacak : haha no hal lahh.. join ja ..

Post a Comment